skip to Main Content
Torikeskus avoinna:   MA-PE 7-20.30      LA 7-19.30      SU 12-19.30
» Katso liikkeiden aukioloajat       » Poikkeusaukioloajat
Tervetuloa Torikeskuksen info-sivuille!

Kauppakeskus Torikeskus
Yliopistonkatu 36-38
40100 Jyväskylä
info(at)torikeskus.fi

Isännöinti
Business Network Oy
Anna-Maija Aliranta
+358 503886234

Kauppakeskus Torikeskus sijaitsee Jyväskylän ydinkeskustassa Väinönkadun, Kauppakadun ja Yliopistonkadun ympäröimässä korttelissa. Vuonna 1988 rakennettu kauppakeskus auttaa sinua monella tapaa. Kun nälkä iskee tai kun tarvitset uudet vaatteet, silmälasit, suutari-, kampaamo- tai kauneushoitolapalveluita, Kauppakeskus Torikeskuksen liikkeet palvelevat sinua.

Tervetuloa tutustumaan uudistuvaan, entistä viihtyisämpään Kauppakeskus Torikeskukseen keskelle Jyväskylää!

Aukioloajat

Kauppakeskuksen aukioloajat:

Ma-pe 7-20:30
La    7-19:30
Su   12-19:30

Katso liikekohtaiset aukioloajat täältä.

Kuinka saapua?

Torikeskus sijaitsee aivan Jyväskylän ydinkeskustassa. Kauppakeskus Torikeskus sijaitsee Jyväskylän ydinkeskustassa Väinönkadun, Kauppakadun ja Yliopistonkadun ympäroimässä korttelissa. Sisäänkäynnit Torikeskukseen ovat Yliopistonkadulla, Väinönkadulla, Kauppakadulla sekä Kauppalaispihalla. Torikeskuksen sijainnin näet tarkemmin vielä Google Mapsista.

Osoite navigaattoriin on Yliopistonkatu 36.
Parkkihalliin ajetaan Yliopistonkadun puolelta.

Jyväskylän paikallisliikenteen linja-autopysäkit löytyvät Vapaudenkadulta. Paikallisliikenteen pysäkeiltä Torikeskukseen on noin 350 metriä. Katso paikallisliikenteen aikataulut täältä.

Junat ja pitkän matkan linja-autot saapuvat Matkakeskukseen. Matkakeskukselta Torikeskukseen matkaa on noin 600 metriä.

Torikeskuksen Facebook- ja Instagram kilpailuiden säännöt

Arvonnan järjestää Torikeskus. Palkinnon vastaanottaja vastaa voiton hyväksymisestä aiheutuneista kuluista. Voittajan kommenttiin vastataan ja voitosta ilmoitetaan yksityisviestillä. Torikeskus voi evätä henkilön osallistumisen epäsoveliaan käytöksen perusteella.

Kilpailu ei ole Facebookin tai Instagramin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima, eikä millään tavalla liity Facebookiin tai Instagramiin. Osallistujat vapauttavat Facebookin kaikesta vastuusta kilpailuun liittyen. Annettuja nimiä ja yhteystietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille eikä käytetä suoramarkkinointiin. Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin.

Back To Top